Lego Creator Apollo 11

Astronauttien minihahmoilla on NASA:n merkit ja kultaiset päänsuojaimet. Tämä huikea LEGO® setti sisältää yksityiskohtaisen kopion Eagle-kuumoduulista, jossa on erillinen nousu- ja laskeutumisosa, sekä kuun pintaa kuvaavan rakennelman kraattereineen, jalanjälkineen ja Yhdysvaltain lippuineen. Tämä haastava ja nostalginen malli on palkitseva rakennuskokemus. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

Lego Lunar Lander Creator 10266 NASA Apollo 11

Toimitusaika 1 päivä. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Tämä lego creator apollo 11 esittelymalli julkaistaan juhlistamaan avaruustutkimusta. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Tämä huikea LEGO® setti sisältää yksityiskohtaisen kopion Eagle-kuumoduulista, jossa on erillinen nousu- ja laskeutumisosa, sekä kuun pintaa kuvaavan rakennelman kraattereineen, jalanjälkineen ja Yhdysvaltain lippuineen.

lego creator apollo 11

Vastinetta rahalle

Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Asiakkaiden arviot. Laskeutumisosassa on kullanväriset laskeutumistelineet ja paneelit, avautuva kamera, laserovet sekä tikkaat, ja nousuosassa on kahdelle astronautille tarkoitetut yksityiskohtaiset sisätilat. Toimitusaika päivää. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Viimeksi katsomasi jalosteet.

macbook laturi käytetty

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Pieniä osia. Tässä LEGO® Creator Expert -tulkinnassa Apollo n Eagle-kuumoduulista on paljon aitoja yksityiskohtia ja toimintoja, kuten sen laskeutumisosa kullanvärisine laskeutumistelineineen ja paneeleineen, kamera sekä tikkaat. Halvin: Verkkokauppa.

Ilmoitusta ei löytynyt

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Nousuosassa on kahdelle astronauttiminihahmolle tarkoitetut yksityiskohtaiset sisätilat. Painomitat: korkeus 20 cm, leveys 22 cm ja syvyys 20 cm. Dräger Alcotest , alkometri. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?