Lenovo Ideapad Pro 5

Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Portit ja paikat 1. Limited quantities are available. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date.

IdeaPad 5 Pro Gen 6 (14″ AMD)

Portit ja paikat. Kahden kaiuttimen ja Dolby Atmos® -teknologian ansiosta voit nauttia immersiivisestä äänentoistosta. Miksi tyytyisit vähempään? Takaisin sivun alkuun. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Then, thanks to its infrared camera with facial recognition, enjoy instant, zero-touch login.

lenovo ideapad pro 5

Tuote-esittely

SD-kortinlukulaite 3. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Show savings:. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Nauti pelaamisesta entistä monipuolisemmin. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Products ship within the same business day excl.

epoksi laminointi

IdeaPad 5 Pro Gen 6 (14 tuumaa, AMD) | tuumainen viihdekannettava | Lenovo Suomi

Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Valitse aloituskohta: Edellinen Seuraava. Lähetetään työpäivän kuluessa. Lenovo Premium Care – Laajennettu huolto- ja tukikokonaisuus tuo mielenrauhaa. Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi

Lenovo IdeaPad 5 Pro 16″ 82LMX | Telia

Reilusti suorituskykyä – Tästä kannettavasta eivät tehot lopu kesken, siitä pitää huolen AMD Ryzen H -sarjan suorittimet. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Lähetetään työpäivän kuluessa. Limited quantities are available. Käynnistä ja kirjaudu nopeammin Avaa IdeaPad 5 Pron kansi, niin pääset heti alkuun. Rakenna omasi 0. Ja kun akku tarvitsee latausta, se onnistuu nopeasti — 15 minuutin latauksella saat kaksi tuntia lisää käyttöaikaa.