Lenovo Yoga Slim Amd

Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Limited quantities are available. Slim 7 13 tarjoaa tehokkaan AMD Ryzen -suorittimen integroidulla AMD Radeon -grafiikalla sekä responsiivisen käyttökokemuksen nopealla palautumisella virransäästötilasta. ALV:n ja toimituksen. Tutustu ja tilaa. Kapeareunuksinen tuumainen näyttö tarjoaa uskomattoman kirkkaan kuvan.

Yoga Slim 7 Pro Gen 6 (16″ AMD)

Lenovo Premium Care – Laajennettu huolto- ja tukikokonaisuus tuo mielenrauhaa. SD-kortinlukulaite 6. Viimeisimpien 7nm Zen2 -ytimien mahdollistaman nopeamman suorituskyvyn ansiosta laite avaa appsit salamannopeasti ja suoriutuu vaativista tehtävistä ja moniajosta vaivattomasti. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Tutustu myös hiiriin sekä tietokonelaukkuihin.

lenovo yoga slim amd

Parhaat ehdotukset

Ohut ja sulavalinjainen runko on hiekkapuhallettua ja anodisoitua alumiinia, joka on ohuimmillaan vain 13,9 millimetrin paksuinen ja painaa ainoastaan 1,2 kiloa. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Älä tyydy vähempään — koe suurten näppäinten ja täysikokoisten nuolinäppäinten tarjoama mukavuus. Slim 7 13 tarjoaa tehokkaan AMD Ryzen -suorittimen integroidulla AMD Radeon -grafiikalla sekä responsiivisen käyttökokemuksen nopealla palautumisella virransäästötilasta. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

4g antenne iphone

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″ 82NKPMX | Telia

Vertailu Vertailu. Älä tyydy vähempään — koe suurten näppäinten ja täysikokoisten nuolinäppäinten tarjoama mukavuus. Tyylikäs ja kevyt kannettava Yoga Slim lenovo yoga slim amd Pro on viimeistelty harkituilla yksityiskohdilla, joihin kuuluu muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka tekee yhdellä kädellä kannen avaamisesta helppoa, sekä tarkka taustavalaistu näppäimistö, jonka uudet kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Tyylikäs ja huippuohut 14″ kannettava on täynnä tehoa. Valmis lähetettäväksi 0. ALV:n ja toimituksen.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″ 82MS00CXMX 16/ Gt harmaa | Telia

Optimoi käyttökokemuksesi tekoälyn avulla Erittäin ohut Yoga Slim 7 Pro Gen 6 16″, AMD -kannettava on uuden sukupolven tietokone, joka optimoi kaiken tietoturvasta virransäästöasetuksiin tekoälyn ohjaaman Lenovo AI Core -toiminnon avulla. Tavoitat tuen joko puhelimella, chatilla tai sähköpostilla. Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tekevät arjen työskentelystäsi helppoa. Tyylikäs ja kevyt kannettava Yoga Slim 7 Pro on viimeistelty harkituilla yksityiskohdilla, joihin kuuluu muun muassa koholla oleva kamerasyvennys, joka tekee yhdellä kädellä kannen avaamisesta helppoa, sekä tarkka taustavalaistu näppäimistö, jonka uudet kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Huippulaadukkaat ääni- ja kuvaominaisuudet Kapeareunuksinen tuumainen näyttö tarjoaa uskomattoman kirkkaan kuvan.