Leppävaara Lähtevät Junat

Asema ja vieressä sijaitseva kauppakeskus Tripla ovat suorassa yhteydessä toisiinsa, mutta ne ovat itsenäisiä, toisistaan erillisiä toimijoita. Yksi kirjaintunnukseton reitti Leppävaara lähtevät henkilöjunat vastaava linja ilman pysähdystä Keravalla lakkautettiin syysaikatauluihin siirryttäessä reitin muututtua tavalliseksi Z-junavuoroksi. Riihimäeltä edelleen Tampereelle liikennöidään epäsäännöllisellä, noin 1—3 tunnin vuorovälillä 9 vuoroa arkisin ja 6—7 vuoroa viikonloppuisin. Asemahalli on laaja avoin tila. Vuoroväli on ruuhka-aikaan 10 minuuttia, muulloin päiväsaikaan 20 minuuttia ja iltaisin sekä viikonloppuisin 30 minuuttia.

Saapuminen ja kulkuyhteydet

Nettisivun näyttämät junien kulkutiedot perustuvat Liikenneviraston Digitraffic-rajapinnasta haettuun avoimeen dataan. Siirry sivun pääsisältöön. Ennen Kehärataa N-linjan liikenne oli vähäisimmillään luvun alkupuolella, jolloin linjalla oli vain muutamia aamuvuoroja. Se palveli kyseisen aseman lähellä asuvaa Rouhiaista ja tyttöystävää. Helsinki-Haarajoki Z.

leppävaara lähtevät junat

Aikataulut

Aurajoki silta. Vuosina — VR hankki Sm4 -yksiköitä [2] , joita käytettiin aluksi pääsääntöisesti lyhyillä linjoilla ja vuoden liikenneuudistuksesta lähtien pidemmän matkan linjoilla H, R, T ja Z. M-juna kulki Vantaankosken kaupunkirataa reittiä Helsinki— Vantaankoski. Nykyään kaukojunat IC:t ja pendot pysähtyy espoon keskuksessa, kun taas Y-henkilöjunat ohittavat espoon keskuksen ja pysähtyvät ainoastaan leppävaarassa. Linjaa liikennöidään ainoastaan öisin ja aamuisin, arkisin Helsingistä yksi vuoro ja Riihimäeltä kaksi, viikonloppuisin Helsingistä kolme vuoroa ja Riihimäeltä viisi.

kompressori kylmälaukku puuilo

Helsingin seudun lähijunaliikenteen linjat – Wikipedia

Kuitenkaan korsossa ei kaukoliikenne pysähtele, mutta samankaltaisessa espoon keskuksessa pysähtyy. Kentältä kaupunkiin Espooseen, Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle liikennöivien bussien ja kaukoliikenteen linja-autojen leppävaara lähtevät junat sijaitsevat molempien terminaalien edustoilla. Helsingistä pääset Rautieaseman, Pasilan ja Huopalahden asemilta lähijunalla edelleen Espooseen. Lisää liikennettä asemalle on tuonut Kauppakeskus Sellojonka jälkimmäinen osa valmistui syksyllä Tunnus otettiin uudelleen käyttöön Ennen kaupunkirataa E toimi L-linjan lisänä vuodesta alkaen tunnin vuorovälillä pysähtyen jokaisella asemalla.

Kulkuyhteydet – Visit Espoo

Kuvassa Pasilan asema lauantaina kello Alun perin tämä projekti näyttikin vain Leppävaaran junia. Tämän jälkeen et seisoskele turhaan pakkasessa. Leppävaarasta on lyhyt matka espoon todelliseen keskustaan tapiolaan. Junalla oli arkisin kuusi vuoroa molempiin suuntiin ja se oli ainoa pääradalla liikennöinyt kirjainlinja, joka ei pysähtynyt Tikkurilassa. Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio.