Lewis Wallace Ben Hur

Try it now. Vaikket suojellut minua kaikelta: Kertomuksia rikotusta lapsuudesta. No thanks. The Fair God. Ben-Hur on juutalainen ylimys, joka riitautuu lapsuudenystävänsä roomalaisen poliitikon Messalan kanssa.

Lewis Wallace

Yli 11 lukijaa on antanut Nextorylle arvosanaksi viisi tähteä App Storessa ja Google Play -kaupassa. Lew Wallacen menestysromaani ”Ben-Hur” sijoittuu Kristuksen elämän aikoihin. Try the new Google Books. Account Options Sign in. Wallace erosi virastaan vuonna ja lähti Yhdysvaltain lähettilääksi Osmanien valtakuntaannykyiseen Turkkiin. Ben-Hur päätyy gladiaattoriksi ja odottaa päivää, kun saa kostaa Messalalle. Publisher Saga Egmont Finnish.

lewis wallace ben hur

Yhteenveto

Tunnetuimmaksi hän on tullut Kristuksen aikakauteen sijoittuvasta romaanistaan ”Ben-Hur”, joka on Wallacen ainoa suomennettu teos. Helppo lukea ja mahdollisuus asettaa taustaväri ja fonttikoko on hyvä. Sodan päätyttyä hän palasi kotiin harjoittamaan lakimiehenammattia. Lopeta tilaus milloin haluat. Tämä sotilaaseen liittyvä artikkeli on tynkä. Copy and paste the code into your website.

bookbook macbook air 13

Lewis Wallace – Wikipedia

No thanks. Lue ja kuuntele 30 päivää ilmaiseksi. Mitä mieltä muut ovat Lewis wallace ben hur Mukava pystyä kuuntelemaan hyvää kirjaa, kun istun autossa, lentokoneessa tai junassa. Lue ja kuuntele 30 päivää ilmaiseksi Istuudu alas Nextory-sovelluksen kanssa ja löydä seuraava tarinasi yli sadantuhannen ääni- ja e-kirjan joukosta. Aseta itsellesi lukutavoitteita ja seuraa ikiomia kirjatilastojasi Kirjahaaste- ja Lukupäiväkirja-toimintojen avulla. Muut ovat lukeneet myös. Lew Wallace — oli yhdysvaltalainen kirjailija, joka työskenteli niin sotilaana, diplomaattina kuin asianajajanakin.

Ben-Hur Kertomus Kristuksen Ajoilta by Lewis Wallace (, Trade Paperback) for sale online | eBay

Presidentti Rutherford B. Luokat : Yhdysvaltalaiset kirjailijat Yhdysvaltalaiset kenraalit Vuonna syntyneet Vuonna kuolleet. Miksi nukumme: Unen voima. Preview this book ». Istuudu alas Nextory-sovelluksen kanssa ja löydä seuraava tarinasi yli sadantuhannen ääni- ja e-kirjan joukosta. Wallace yritti selvittää niin kutsutun Lincolnin piirikunnan sodan Lincoln County War tarjoamalla armahduksen kaikille niille, jotka olivat olleet mukana tässä väkivaltaisessa gangsterien toiminnassa.