Lg Signature Oled 8k

Ota mukava asento ja lg signature oled 8k. Dolby Vision IQ ja Dolby Atmos Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia älykkäästi sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen. Tietenkin kuva on upea, mutta kuka jaksaa katsella hypertarkkoja kuvia orangeista kaiken päivää. Keskustele vuorovaikutteisen äänentunnistuksen kanssa ja saa räätälöityjä suosituksia katselutottumustesi perusteella. LG:n uuden sukupolven televisiot sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Tähän se siis menee: kun on kerran maistanut 8K:ta, ei takaisin OLE paluuta.

LG SIGNATURE OLED 8K TV – 88”

Lehdet- ja bloggariesittelyn jälkeen ja muiden poistuttua saimme kokeilla televisiota rauhassa oman testimateriaalimme kanssa. Osaa lukea 8K-videoformaattia Lisää 8K-videoita alkuperäisestä 8K: sta α9 Gen3 -tekoälyprosessori 8K Katselukokemuksen kehittyminen Syväoppimisalgoritmien avulla α9 Gen3 -tekoälyprosessori 8K analysoi näytön sisältöä näyttääkseen mahdollisimman mukaansatempaavaa sisältöä. Denon anniversary. Keskustele vuorovaikutteisen äänentunnistuksen kanssa ja saa räätälöityjä suosituksia katselutottumustesi perusteella. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Syväoppimisalgoritmien avulla α9 Gen3 -tekoälyprosessori 8K lg signature oled 8k näytön sisältöä näyttääkseen mahdollisimman mukaansatempaavaa sisältöä.

lg signature oled 8k

Osta netistä

Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Sports Alert urheiluhälytys. Bluetooth vastaanottimet. Kaksi päivitettyyn kohinanvaimennukseen lisättyä vaihetta parantavat kuvanlaatua ja auttavat tuottamaan uskomattoman todenmukaisia 8K-kuvia. Täydellinen luksuselämys.

akg k845bt bluetooth kuulokkeet musta

LG OLED88ZX9LA SIGNATURE OLED TV |

Näkyvän pikselirakenteen puuttuminen tekee tunteesta vielä uskottavamman. Itsevalaiseva OLED. ThinQ AI tekee televisiosta älykodin sydämen. Jalustaan jemmatut kaiuttimet suuntaavat äänen katsojaa kohti suorakulmaisesta aukosta. ThinQ AI.

LG SIGNATURE OLED 8K TV – 88” | LG Suomi

Kuva on täysin tasainen, homogeeninen ja sulava. Takaisin sivun alkuun. Anamorfiset linssit. Huippuluokan pelielämys. Katso koko video.