Linkedin Taustakuva

Yhteystietojen täyttäminen tehdään profiilin perustietojen kautta mutta halutessasi voit lisätä yhteystietosi tekstinä myös summary osioon. Niin linkedin taustakuva hyvä työhakemusonnistunut LinkedInin kuvausteksti viestii osaamisesi lisäksi persoonastasi. Katso vinkit toimivan kuvan perusteisiin. Skills- ja Endorsements-osioissa kerrot taidoistasi, ja muut voivat vahvistaa ne. Näiden tietojen avulla voimme näyttää sinulle linkedin taustakuva ilmoituksia Duunitorilla ja muualla verkossa. Työelämä ja itsensä kehittäminen Eilakaisla Tutustu palveluihimme Jätä työpaikkailmoitus ilmaiseksi.

Miten tehdä hyvä Linkedin profiili? – Näillä vinkeillä onnistut

Headline — Monet laittavat tähän kohtaan vain tittelinsä, mutta mitä jos hyödyntäisit tilan ja kertoisit myös, mitä työssäsi oikeasti teet, tai linkedin taustakuva B2B-puolella pyrit auttamaan yrityksiä, jos esim. Työnhaku Takkuaako työnhaku vai etkö tiedä, mitä haluat? Lisää pakollisen maatiedon lisäksi myös postinumero tai ainakin paikkakunta. Näiden lisäksi on mahdollista muokata ammattimainen taustakuva myös esimerkiksi Canva työkalun avulla. Jos kyseessä on mennyt työ, kirjoita imperfektissä. Töitä tarjolla ympäri Linkedin taustakuva

linkedin taustakuva

1. Pysy ajan tasalla

Jotta LinkedIn:in hyödyt saadaan asiantuntijuuden rakentamiseksi maksimoitua, on tärkeää osallistua aktiivisesti keskusteluihin. Mikäli tarvitset apua osaamiseesi liittyvän taustakuvan tekemisessä, täältä voit pyytää Applikoin tarjouksen. Se on kuitenkin täysin turhaa. Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toimivuuden kannalta. Näiden tietojen avulla voimme näyttää sinulle osuvampia ilmoituksia Duunitorilla ja muualla verkossa. Selfieiden ja kaverikuvien sijaan, on hyvä suosia laadukkaita yksilökuvia. Valitse mahdollisimman läheltä liippaava.

dpf puhdistus kuopio

Tehokas LinkedInin käyttö – teet näin LinkedIn-profiilista entistä paremman

Jos haluat verkostoitua myös vieraiden, sinua ammatillisesti kiinnostavien ihmisten kanssa, lähetä linkedin taustakuva personoitu verkostoitumispyyntö. Taustakuva Pienet yksityiskohdat profiilissasi saattavat tehdä vaikutuksen linkedin taustakuva niiden avulla voit erottautua positiivisesti muista. Välttämättömät Nämä cookies ovat tarpeellisia sivuston toimivuuden kannalta. Ammattimainen profiili on täytetty huolellisesti, ja sen pohjalta henkilön osaaminen ja kokemuspohja ovat helposti hahmotettavissa. Hymyillä ei OLE pakko, muttei tässä passikuvaakaan olla ottamassa. Hyvä profiilikuva herättää luottamusta ja kertoo ammattimaisuudesta. Toinen hyvä vinkki on antaa suosituksia muille, tämä poikii usein niitä myös omaan profiiliin!

LinkedIn-profiili auttaa uralla ja työnhaussa: näin pääset alkuun – Duunitori

Taustakuvalla voit kertoa esimerkiksi osaamisestasi tai työnantajastasi. Monikulttuurinen työpaikka, loistavia työkavereita ja mahtava työilmapiiri — tervetuloa töihin Lindströmille! Ysit töihin: 15—vuotiaiden kesätyöt. Lisää pakollisen maatiedon lisäksi myös postinumero tai ainakin paikkakunta. Tämä paalupaikka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä luot sillä ensivaikutelman.