Lintuja Suomessa

Monenlaisissa ympäristöissä, pihoilla, metsissä, kosteikoilla, soilla. Koko: Noin lintuja suomessa cm, suunnilleen västäräkin kokoinen. Pesästälähdön jälkeen emo johdattaa poikaset veteen. Pohjoisessa Pohjois-Pohjanmaalle ja Kainuuseen saakka yleinen pihoilla sekä lehti- ja sekametsissä. Lennossa leveät pyöreäpäiset siivet ja pitkä pyrstö. Monenlaisissa metsissä lähes koko maassa.

Luettelo Suomen linnuista

Päälaella keltaoranssi tai keltainen raita, jonka sivuilla kapeat mustat juovat. Bird Feathers. Suurimmissa yöpymisparvissa voi olla tuhansia lintuja. Lähes koko maassa soilla, rantaniityillä ja ruovikoissa, Lapissa harvalukuinen. Koko: Noin 18 cm, suurempi kuin haara- ja räystäspääsky. Lintuja suomessa nimiä sanotaan onomatopoeettisiksi.

lintuja suomessa

Mikä on lintuatlas?

Koko: 45—55 cm, siipiväli — cm, suurempi kuin varis. Ulkoasu: Koiras näyttää mustavalkoiselta. Syksyisin erityisen runsas saaristossa. Animals And Pets. Muuta: Tavi on sinisorsan ohessa runsain sorsalintumme. Blue tit in the blossoms 2.

bauer supreme 160

BirdLife Suomi | Suomessa havaitut lintulajit

Koko: Noin 45 cm, sinisorsaa pienempi. Äänet: Voimakas karhea rääkäisy. Pesii rannikkoalueilla ja paikoin sisämaassa, muuttoaikoina suurin parvin Itä- ja Etelä-Suomessa. Czarina Flo. Mustaa lintuja suomessa, pyrstössä ja päälaella.

Linnut – LuontoPortti

Hyväksyessäsi käytämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Alli Lintu. Koko: Noin 55 cm, variksen kokoluokkaa. Voi kuitenkin muuttaa takaisin pakkasen tai lumisateen tieltä. Lähes koko maassa metsissä, yhä useammin myös pihoilla ja puistoissa.