Lintulaudan Teko Ohje

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Sen jälkeen lintulaudan teko ohje tehdä näitä aikani kuluksi ihan vain itselleni ja Minna keskittyy kuvaamaan niitä, Eero kertoo. Kid Crafts. Sahaa halonpätkä katoksi, joka saa ulottua reilusti rungon ulkopuolelle. Koivun siitepöly ja muut siitepölytyypit — opas siitepölyallergioihin. Ninni on suunnitellut ja koristanut pöntön. Mitä on heinänuha?

Lintulaudat ja pesäpöntöt

Uutiskirje sisältää tietoa tuotteistamme, kampanjoistamme. Sign up. Aina on tehty käsityönä kaikki puuklapit ja hevosellakin ajeltu. Siivekkäät tuovat pihapiiriin mukavaa vipinää, ja niitä on hauska tarkkailla. Uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa. Jäsenyys Mitä jäsenyys tarkoittaa?

lintulaudan teko ohje

Kotitekoinen linnunpönttö

When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Ympäristöystävällisen lintulaudan rakentaminen on yllättävän helppoa ja hauskaa — ja myös mahtava tapa viettää yhteistä aikaa perheen kesken. Liity jäseneksi Tilaa uutiskirje. Activities For Kids. Lintulauta tuo eloa pihalle Harva asia piristää pihaa niin paljon kuin linnut. Crafts For Teens.

ios 14 iphone 6s

Lintulaudat itse tekemällä? Eeron tekemiä lintulautoja rakastetaan somessa

Garden Crafts For Kids. Garden Table. Marjaana Kainu. Mieti, mitä lintuja mitä pihallesi haluat. En raaski heittää vanhaa tavaraa menemään, vaan mieluummin keksin niille uutta käyttöä.

Lintulauta – rakenna itse | Tee Itse

Minnan ottamassa kuvassa talitintti istuu tukkireen päällä. Vanha rustiikkinen lauta sulautuu hyvin luontoon. Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite. Crafts For Children. Luontoon sulautuva lintulauta on siisti, kun siihen kiinnitetään tali-siemenseos, josta ei leviä roskaa ympäristöön.