Logitech G29 Dirt Rally 2.0

Välyksen poistava vinohampainen hammaspyörästö. Alphacoolilta uutta Apex-lämpötahnaa tiistaina klo Vastauksia: 2. Vaikka Microsoftin ratti tarjoaa sekin oletuksena jo parempaa nautintoa kuin peliohjain, on näillä kahdella rattisetillä ajamisessa silti eroa kuin yössä ja päivässä. Lähes virheetön. Kokeilin dirt rallyllä laseja niin kylläpähän tuli äkkiä kuvottava olo ja pitkään tuntu hankalalta että joutu painumaan maaten. Logitech g29 dirt rally 2.0 raita ilmaisee visuaalisesti, mihin suuntaan ohjauspyörä osoittaa. Toki rattivertailua ei OLE nyt enää antaa ja varmasti huono FFB vie pelistä ison osan pois.

Dirt Rally

Foorumi Softakeskustelut Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit. Lautajo sanoi:. Kakkosessa pädillä tuntuma on paljon parempi. Kokonaisuutena Dirt Rally on ehdottomasti paras rallipeli mitä nykykonsoleilta ja PC:ltäkin löytyy. Tehokas kaksimoottorinen tärinäpalaute simuloi todenmukaisesti tärinäpalautetta välittömästi ja tarkasti. Mutta VR-laseille on oma katseen lukitus horisonttiin asetus ja camera shake on tarkoitettu niille jotka käyttää näyttöä.

logitech g29 dirt rally 2.0

Kilpasimulaattorivälineet

Huonoa – Vaatii käytännössä ainakin ratin nautinnollisimpaan meininkiin. Barca Well-Known Member. Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Saitko kuitenkin vähän siedätettyä itseäsi? Teksti: Mikko Kosonen, Sen ajaminen pädillä on todella todella hyvää, kun ykkösessä se oli ratillakin vähän epämääräistä.

galaxy a6 plus antutu

Settings for Logitech G29 or G27 :: DiRT Rally Yleiset keskustelut

You have a lot more feedback Fulvian soundiakin on kiva kuunnella ja Escokin on kyllä ärhäkkä peli verrattuna vaikka 1sen mallinnukseen. Hiki tahtoo tulla,kun kytkimellä ajan näitä vanhoja pelejä. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. Ja logitech g29 dirt rally 2.0 hittoa niille yrittää vaikka foorumillaan marmattaa kun firman väki ei näytä edes ymmärtävän koko asiaa, puhuvat ihan muusta kuin mihin jengi haluaisi parannusta, mikä siinä voi olla niin vaikeaa. Säädettävät polkimet. Toki kolaroimisesta ja puihin ajamisesta kärsii muukin kuin pelkkä hyvä aika.

Dirt Rally | Page 12 | KonsoliFIN / FilmiFIN

Espanja taas olisi saanut olla ykkösessä, hieno pätkä. Ohjauspyörän raita ilmaisee visuaalisesti, mihin suuntaan ohjauspyörä osoittaa. Uutta Uudet viestit Uudet profiiliviestit Viimeisin toiminta. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. Etsi Tarkennettu haku…. Saadaksesi kaiken irti sivustosta, Object Linking and Embedding hyvä ja salli JavaScriptin käyttö selaimessasi.