Logitech G512 Se Arvostelu

Palaa osioon Edellinen aihe Seuraava aihe. Lenovo avasi ensimmäisen tuotantolaitoksensa Euroopassa tiistaina klo Vastauksia: 0. Muita aiheeseen liittyviä keskusteluita. Politiikka ja yhteiskunta. Kommentit Facebook Twitter Email. Hillitympiä näppäimiä löytyy G ja Gmallesta, joihin voi valita hiljaisemmat näppäimet joko lineaarisella tai taktiililla kytkimellä.

Logitech G512 SE GX Blue Clicky (Pohjoismainen)

Minimalistinen etu. Foorumi Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Logitech G on tyylikäs ja kompakti pelinäppäimistö, joka tuntuu pohjalevynsä ansiosta tukevalta, mutta näyttää silti tarpeeksi siistiltä, että sitä kehtaa pitää konepöydällä pelin päätyttyäkin. SaJoonas Moderaattori. Ostin ensin Logitechin G SE’n alennuksesta ja tämä tuli tilalle takuusta. Painalluksen ääni lämmittää vanhan nörtin sydäntä. Media- ja valaistusohjaimet ovat sormiesi ulottuvilla.

logitech g512 se arvostelu

Conclusion

Etsi foorumeilta. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Näytä usein kysytyt kysymykset. Olisipa jossain olemassa vain kehyksetön taustavalaistu kumikalvonäppäimistö TKL versiona, mielestäni ei OLE paljoa vaadittu valmistajilta. Kirjoita oma arvostelu.

kissoille turvalliset huonekasvit

Arvostelussa Logitech G -pelinäppäimistö – Telia Yhteisö

Näppäimet ovat hyvän kokoiset, ja niistä lähtee miellyttävä naksahdus. Painalluksen ääni lämmittää vanhan nörtin sydäntä. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta ! Yhteensä: 1 Jäsentä:Vierasta: 1 Jätä kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Mekaaniset GX Blue -kytkimet Painallusten mitta : 1,9 mm Painallusvoima : 50 g Näppäinpainallusten mitta yhteensä : 4,0 mm.

Logitech G Carbon – Testinurkka

Yksi valmistajista on Logitech G, hiirijätti Logitechin pelaamisen merkki. Näytä usein kysytyt kysymykset. Kytkimet kestävät valmistajan mukaan jopa 70 miljoonaa painallusta. Tallenna näppäinkohtaiset RGB-valoprofiilit sisäänrakennettuun muistiin, ja voit käyttää niitä minkä tahansa koneen kanssa. On selvää, että mekaanisesta näppäimistöstä lähtevä ääni ei välttämättä sovi kaikkien koteihin, esimerkiksi jos sama tila täytyy jakaa muiden perheenjäsenten kesken. Studioääntä olohuoneeseen. Makrojen avulla monimutkaiset näppäinpainallukset voi ohjelmoida esimerkiksi yhteen painikkeeseen.