Logitech Logitech G Hub

Logitech Circle -kamerat ovat langattomia kameroita ja ohjelmistosovelluksia, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin kotona ja työpaikalla. Etsi foorumeilta. Käyttäjä voi pyytää tiettyjen itseään koskevien tietojen päivitystä, poistamista tai aktivoinnin poistamista. Mukauta taajuuskorjain- ja tilaääniasetuksia eri peliprofiileihin. Kolmansille osapuolille annettujen tietojen tietosuojasta saa tietoa kyseisten osapuolten mahdollisista tietosuojakäytännöistä. Vertaa enintään neljää tuotetta.

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Tilaa Logitech G. Kun käyttäjä aktivoi ja rekisteröi Harmony-tuotteensa, Logitech kerää erilaisia tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, asuinmaan ja turvakysymysten vastaukset. Uutta Uudet viestit Uudet profiiliviestit Viimeisin toiminta. Foorumi Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Toisessa on vähemmän ongelmia, toisessa enemmän. Esimerkkejä käyttökohteista:.

logitech logitech g hub

YKSI SOVELLUS. TÄYTTÄ LAITTEIDEN HALLINTAA.

Logitech G Hub – täyttä kuraa? Circle-jalosteet saattavat lähettää yksilötunnisteista riisuttuja eli pseudonymisoituja tietoja analytiikkatyökaluun, mukaan lukien aikaleimat, lähetystilastot, ominaisuuksien käyttö, suorituskyvyn mittausarvot ja virheilmoitukset. Tuotteen aktivointi ja rekisteröinti Logitech käyttää tuotteiden aktivointiin ja rekisteröintiin tietoja laite- ja sovellusversiosta, sijainnista, laite- ja verkkotunnisteita ja muita tietoja. Tuotteen toiminta Yhtiö kerää joskus esimerkiksi laite- ja sovellustietoja, jotta tuotteen ominaisuudet toimivat oikein. Logitech esimerkiksi jakaa käyttäjän sisältöä ulkopuolisille osapuolille käyttäjän pyynnöstä, jos käyttäjä esimerkiksi lähettää tietoja kaverille tai linkittää tilin toiseen palveluun.

ainu mam air tutti

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Lue lisää Esimerkkejä yhtiön keräämistä tiedoista: tuote- ja palveluluokat, joista käyttäjä on kiinnostunut tuotetestaajahakemuksen sisältämät tiedot käyttäjän testaustoiminnot sekä tuote- laite- ja vianmääritystiedot video- ja äänitallenteet, jos ne sisältyivät käyttäjän testiin toimitustiedot käyttäjän testatuista tuotteista ja palveluista antama palaute ja arvio. Logitech-videoneuvottelu­tuotteet Logitech logitech g hub ja -palveluihin kuuluvat videoneuvottelujärjestelmät, videoneuvottelukamerat, kaiutinpuhelimet, kosketusohjaimet, kuulokemikrofonit, verkkokamerat sekä repertoaarit, kuten Logitechin pilvipohjainen laitteenhallintajärjestelmä Sync. Toisessa on vähemmän ongelmia, toisessa enemmän. Julkaisematon OnePlus 10T -älypuhelin esillä prototyyppeihin perustuvissa renderöinneissä maanantaina klo Vastauksia: 0. Vain henkilöstöä koskevat tiedot: Logitech tekee yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten ja Sveitsin liittovaltion tietosuoja- ja tietosuojavaltuutetun FDPIC kanssa ja noudattaa näiden viranomaisten antamia neuvoja EU:sta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin työsuhteen yhteydessä siirrettyjen henkilöstötietojen suhteen. Logitechin oikeutetut logitech logitech g hub Logitechin on havaittava ja estettävä huijaukset ja puolustettava muiden asiakkaiden ja kolmansien osapuolten omistusoikeuksia tai omia oikeuksiaan ja etujaan.

Logitech Gaming Mouse G LIGHTSYNC () yrityksille | Atea eShop

Sync-portaalin käyttö edellyttää Sync-sovelluksen asentamista neuvottelutilan tietokoneelle. Kun yhteys on muodostettu, Ultimate Ears -laitteet voivat suoraan vastaanottaa kolmannen osapuolen tietoja ja lähettää tietoja niille. Vertaa enintään neljää tuotetta. Lisäksi Sync kerää seuraavat tiedot hallinta- ja valvontaominaisuuksien tarjoamiseksi: Logitech-videoneuvottelutuotteen tiedot nimi, laiteohjelmistoversiot, metatiedot Sync-sovelluksen versio tietokoneen tiedot käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, IP-osoite, tekniset tiedot käyttötiedot vain metatiedot. Äänen visualisoinnin tehoste tekee näppäimistön, kuulokemikrofonin ja kaiuttimiesi musiikistasi elävän. Tietoja käytetään käyttäjän todentamiseen ja liittämiseen tilille ja laitteisiin.