Logitech Slim Folio Pro 11

Nopea Kuljetus Arkisin ennen klo jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana. POS point of sales. Arviot Tuotearvioita ei vielä Object Linking and Embedding. Saatavuus: 50 kpl. Pintakangas on sileä ja pehmeä. Kun yhteys on muodostettu kerran, näppäimistö muodostaa yhteyden aina, kun iPad Pro laitetaan kirjoitusasentoon.

Logitech Slim Folio Pro -näppäimistökotelo, 11″ iPad Prolle

Kotelo on kevyt ja se suojaa laitteesi joka puolelta. Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset. Quantity : 1 2 3. Logitech iPad 7. Pintakangas on sileä ja pehmeä. Yhdysvallat Iso-Britannia. Nauti kannettavaa tietokonetta muistuttavasta kirjoitustuntumasta iPad Prolle tarkoitetulla Slim Folio Prolla.

logitech slim folio pro 11

Kirjoita arvostelu

Sulkimeen kuuluu myös näppärä pidikeaukko toisen sukupolven Logitech Crayonille ja muille digitaalikynille. Rekisteröi tuote. Vain sisäänkirjautuneena voit kirjoittaa tuotearvioinnin. Se sopii 3. Huippuluokan näppäimistön saksimekaniikalla näppäinpainallukset tuottavat täydellisen palautteen joka painalluksella, joten voit kirjoittaa nopeasti ja tarkasti.

chromecast m

Logitech Slim Folio Pro – Näppäimistö- ja kalvokotelo – taustavalaistu

Kun yhteys on muodostettu kerran, näppäimistö muodostaa yhteyden aina, kun iPad Pro laitetaan kirjoitusasentoon. Slim Folio Prossa on mahtavan pitkäkestoinen akku, jonka kesto kertalatauksella on jopa kolme kuukautta Perustuu kahden tunnin päivittäiseen käyttöön. Suomen suurin It-alan erikoisliike. Logitech Keyboard Cases reviews by customers. Asiakkaiden arvosanat. Saatavilla: 8.

Slim Folio Ipad Pro 11 INCH 1&2 Gen PAN | LOGITECH | Data-Systems

Yhdysvallat Kaupankäynti. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Nimi Vaaditaan. Slim Folio Pro tuumaiselle iPad Prolle 1. Kestää 3 kuukautta yhdellä latauksella perustuen 2 tunnin päivittäiseen käyttöön.