Lumene Blur Peitevoide

Levitä peitevoidetta pehmeällä applikaattorilla tai sormin silmänalusille, ihon pienille virheille ja alueille, joissa on epätasainen ihonsävy. Reaaliaikaisen tiedon lumene blur peitevoide olemalla yhteydessä suoraan myymälään. Unikkotie Ihonhoito Kasvojen puhdistus Päivä- ja yövoiteet Silmämeikin poistoaine Vartalovoiteet Muut ihonhoitotuotteet Aurinkosuojat ja itseruskettavat Silmänympärysvoiteet Seerumit ja kasvonaamiot. Peitevoide luo iholle virheettömän ja peittävän, mutta luonnollisen näköisen lopputuloksen, joka ei keräänny juonteisiin tai ihohuokosiin. Saat ilmoituksen myymälästä, kun tuotteesi on noudettavissa.

Lumene Blur Longwear Concealer – Lumenen uusi peitevoide yllätti!

Tapulikuja 6. Emotion Vaasa Liisanlehto. Lumene blur peitevoide Irtoripset Luomivärit Ripsivärit Muut silmämeikit. Piispansilta Olet arvostelemassa tuotetta: Peitevoide Lumene 8,5 ml Blur Sinun arvostelusi 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Vahvista varauksen peruutus.

lumene blur peitevoide

Ostetaan usein yhdessä

Savarinkatu 9. Levitä peitevoidetta pehmeällä applikaattorilla tai sormin silmänalusille, ihon pienille virheille ja alueille, joissa on epätasainen ihonsävy. Sokos Lahti. Maybelline on ollut oikein hyvä, loppu kesästä menee tuo 20, mutta talvella oltava Voimalankatu 2.

la roche nutritic intense

Lumene Blur Longwear Concealer – Lumenen peiteaine yllätti!

Peiteaineen yleinen nyrkkisääntö on, lumene blur peitevoide sen tulisi olla hitusen kasvomeikkiä vaaleampi, ja taittosävy on hyvä valita ihon oman pohjasävyn mukaan. Ja vaikka koostumus on paksua ja pigmenttistä, lopputulos näyttää yllättävänkin kuulaalta, eikä yhtään pakkeliselta. Talviulkoiluvälineet Lumikengät Pulkat ja liukurit Rattikelkat ja potkukelkat Muut talviulkoiluvälineet. Tykästyin kyllä Lumenen peiteaineeseen. Maybelline on ollut oikein hyvä, loppu kesästä menee tuo 20, mutta talvella oltava Rated 2 out of 5 by Johanna from Aivan ok tuote. Espoo Iso Omena.

Blur Longwear Concealer Light – Lumene – KICKS

Puhelimet Matkapuhelimet Muut puhelimet Matkapuhelintarvikkeet. Peruuta Hae tiedot. Prismantie 1. Tuotekuvaus Blur Peitevoiteen pitkäkestoinen, kevyen tuntuinen koostumus levittyy tasaisesti ja peittää ihon pienet virheet, tehden ihosta tasaisen sävyisen ja virheettömän. Kiitos varauksestasi.