M10t Lite

Katso kaikki tiedot. M10t lite Mi 10T Lite kuoret kruunaavat puhelimen Jos olet juuri hankkinut Xiaomi Mi 10T Lite puhelimen, olet varmasti innoissasi uudesta 5G tekniikkaa hyödyntävästä puhelimestasi. Kamerapuolella Xiaomi Mi 10T Lite yllättää, m10t lite etenkin sen pääkameralla otetut valokuvat ovat paikoitellen jopa erinomaisia. Puhelimen LCD-näyttö hyytelöityi odotuksien mukaisesti selvästi, mutta mitään muita käyttöön vaikuttavia havaintoja ei tehty. Lisäksi valikosta löytyy pääsy kameran asetuksiin, josta löytyy lukuisia muita säätöjä. Erityisesti plussapisteitä on annettava tyylikkäästä ulkoisesta toteutuksesta, ja erityisesti mattapintainen takaosan lasi tuo kaivattua premium-viimeistelyä.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Suojakalvo, Kirkas (2kpl)

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Akun lataukseen käytetään 33 watin pikalatausta, joka lataa laitteen valmistajan mukaan m10t lite vain 59 minuutissa. Bluetooth-kuulokkeita käyttäville puhelin tarjoaa myös Bluetooth 5. Silmiin pistää takaosassa ensinnäkin tyylikäs kamera-alue, joka on pyöreä, mutta samalla myös hieman laatikkomainen. Pääkamera, automaattiasetukset. Kaikki artikkelit Arvostelut.

m10t lite

Tuote-esittelyjärjestelmä

Ultralaajakulmakameran jälki on kohtalaista, mutta ei missään tapauksessa parasta mahdollista. Pakkauksen yhdellä sivulla on myös tiedot laitteen väriversiosta, mallikoodista, muistivariantista sekä IMEI-koodit. Lisää pika-asetuksia löytyy valikkopainikkeen takaa, jolloin avautuu mahdollisuus säätää kuvasuhdetta, ajastusta, aktivoida kuvausta avustava ruudukko sekä muun muassa vaihtaa makrotilaan. Mukana ovat luonnollisesti myös esimerkiksi tumma tila, kattavasti digitaalisen hyvinvoinnin työkaluja ja paljon muuta. Koska puhelimessa on oletuksena Android 10, niin hyvin todennäköisesti Xiaomi tulee tarjoamaan ainakin Android 11 -päivityksen, mutta tästä eteenpäin ei OLE mitään varmuutta päivityksistä. Se on tarpeeksi tarkka, kirkas ja selkeä, minkä lisäksi värimaailma on MIUI 12 -ohjelmistossa mukautettavissa monipuolisesti. Seuraa Mobiili.

aura rgb led

Xiaomi Mi 10T Lite suojakotelot ja suojalaukut

Se on mukana boke-efektiä, eli taustan sumennusta parantamassa sekä etäisyyksiä arvioimassa muiden kameroiden tukena. Lyhyehköjen valotusaikojen ansiosta kuvaaminen onnistuu myös käsin ilman erillisiä tukia. M10t lite myyntipakkaus on hyvin perinteinen pahvista valmistettu laatikko, joka on tällä kertaa valkoinen. Lasina toimii Gorilla Glass 5, joka takaa myös hyvän kestävyyden naarmuja vastaan. Valitettavasti Mi 10T Liten päivitettävyys on pieni kysymysmerkki, sillä Xiaomi ei Object Linking and Embedding antanut mitään päivityslupausta. Yleensä tässä testissä akkua kuluu keskimäärin prosenttia, joten m10t lite prosentin kuluminen on hieman yläkanttiin.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Suojakalvo, Kirkas (2kpl) |

Osaa kyljellä sijaitseva lukija harmittaa, toisia taas miellyttää, mutta esimerkiksi omasta mielestäni tämä on sijainneista parhain. Akku latautuu täyteen 33 watin teholla vajaassa puolessatoista tunnissa 30 minuutin latauksen tarjotessa noin 50 prosenttia varausta. Puhelimen oikeaan kylkeen Xiaomi on sijoittanut äänenvoimakkuuspainikkeiden ohella virtapainikkeen, johon on yhdistettynä sormenjälkilukija. Xiaomi Mi 10T Liten ultralaajakulmakamera tukee myös linssinkorjausta, jolloin ultralaajakulmakameran tuottamat vääristykset pyritään korjaamaan. Testijakson aikana lasipintoihin ei tullut myöskään huomattavia naarmuja. Testin jälkeen puhelimesta ei ollut kulunut yhtään akkua, vaan varaus pysyi prosentissa. Ohjelmiston käyttöliittymä on tuttu oikeastaan kaikista nykyajan älypuhelimista — tilojen välillä vaihdellaan pyyhkäisyelein ja erinäisiä valikoita saa auki kosketuksin.