Maanpeittokasvit Puolivarjoon

Pientä askellusta kestävät lajit Maahumala on vitsaus nurmikon seassa, mutta korvikkeena tiivis ja helppohoitoinen. Osta eurolla – Saat 70 euron alennuksen. Muista minut Unohditko salasanasi? A-lehtien kuva-arkisto. Maanpeittokasvit puolivarjoon tarjolla on myös valmiita maksaruohomattoja, jotka rullataan suoraan kasvupaikalle. Kukinta-aika: touko—heinäkuu.

Maanpeiteperennat varjoon sekä aurinkoon | Podcast #88

Varjohiipan lehdet ovat punajuovikkaat ja maanpeittokasvit puolivarjoon hennot punavalkoiset. Se viihtyy monenlaisilla paikoilla ja leviää helposti maarönsyjensä avulla. Kevätkaihonkukka pitää kosteutta pidättävästä puutarhamaasta. Maanpeittokasvit: 20 lajia, joilla teet puutarhastasi vehreän ja helppohoitoisen. Tuoksukurjenpolvea helpompaa puutarhakasvia tuskin onkaan.

maanpeittokasvit puolivarjoon

Maanpeittokasvit: 10 peittoperennaa

Tuoksumatara Täpläimikkä Varjohiippa Varjoyrtti Taponlehti. Useat maanpeiteperennat ovat myös ainavihantia, mikä tekee niistä erityisen kiitollisia puutarhan kasveja, sillä heti lumipeitteen sulettua kasvusto näyttäytyy vihreänä ja elinvoimaisena. Maanpeitepensaat istutetaan 70— cm:n välein 30—40 cm syvään kasvualustaan. Kasvi peittää ison alan, sillä parhaimmillaan versot voivat ulottua jopa puolentoista metrin päähän kasvin tyveltä. Pikkusydän Dicentra formosa tulee toimeen vähällä valolla ja sopii siis puutarhan varjopaikkojen maanpeittokasviksi.

köysi listana

Maanpeiteperennat varjoon sekä aurinkoon | Podcast #88 – Versoileva

Maahumala on vitsaus nurmikon seassa, mutta korvikkeena tiivis ja helppohoitoinen. Korkeus: 20 cm. Korkeus: 10—35 cm. Verikurjenpolvi ’Max Frei’ 6 kpl, Pinkki 19 Valon tarve: puolivarjo—varjo.

Maanpeitekasvit – Osta Plantagenilta | Plantagen

Syksyisin köynnöshortensia saa upean keltaisen syysvärin. Korkeus: 30—40 cm peittokasvina käytettynä. Tilaa lehti. Kukkii runsaasti heinä-elokuussa punaliloin kukin. Silkkimaija ja muut trendikkäät hittikasvit Podcast 64