Macbook 2021 Pro M1

Nopeampi kuvien ylösskaalaus Loistava pitämään yhteyttä. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. M1 Max on kaikkien aiko­jen tehokkain ammatti­tason kannetta­valle kehitetty siru. Katso hinnat. Nopeampi numeerisen virtausdynamiikan suorituskyky 8.

MacBook Pro

Jatka ostoksia. Nopeampi moniytiminen vektoritehokkuus Apple at Work Hanki työkalut viemään liiketoimintasi uudelle tasolle. Silmää hivelevä XDR. Muut yrityspalvelut. Parhaimmillaan M1 Pro ja M1 Max tarjoavat samalla virrankulutuksella 1,7 kertaa paremman suoritus­kyvyn verrattuna uusimpaan 8-ytimiseen PC-kannettavan siruun. Apple at Work Hanki työkalut joilla viet liike­toimintasi uudelle tasolle.

macbook 2021 pro m1

1Store TradeUP.

Tuki neljälle ulkoiselle näytölle. Octane X. Tietojasi on lisäksi turvaamassa paranneltu Touch ID-toiminto. Sen graafinen suoritus­kyky ja muisti­väylän nopeus ovat tuplasti suuremmat kuin M1 Pron. Järjettömän nopea.

dolce gabbana new collection 2021

MacBook Pro 16″ Apple M1 Pro

MacBook Pro 14 ja 16 tuuman mallit. Herkästi reagoiva oksidi-TFT. Niiden näytönohjaimet pystyvät käyttämään lyhyemmän viiveen dataa, mikä parantaa energiatehokkuutta huomattavasti ja tuottaa ylivoimaisen suoritus­kyvyn wattia kohden. Sen prosessori ja näytön­ohjain hyödyntävät samaa yhteis­muistia. MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Kylmää faktaa.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Magic Keyboard tuo ensimmäistä kertaa täysi­kokoisen toimintonäppäinrivin MacBook Prohon. M1 Pro-siru suoriutuu ammattitason tehtävistä ja vaativimmistakin projekteista. Lyömätön energiatehokkuus. Katso julkaisutapahtuma USA:n sivustollamme Katso lisätyssä todellisuudessa. Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin.