Macbook Air M

Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritet­tyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Airin liki­määräisen suoritus­kyvyn. Muut yrityspalvelut. Valitse malli Valitse malli. Ne tekevät MacBook Pron suojaus- ja yksityisyysominaisuuksista macbook air m pitäen järjestelmäsi ja tietosi vankasti turvassa. Minun Telia. Ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen.

Apple MacBook Air

Prosessorin, näytönohjaimen ja akun suorituskykyä on edistetty uudistetun M1-sirun ansiosta ja laitteisto mahdollistaakin raskaiden ohjelmistojen sulavan toiminnan. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossa valossa. Tuotteen laatu. Final Cut Pro M1-sirussa on maailman nopeimmat integroidut grafiikat. Macbook air m ja muiden ehtojen alainen. M1:n näytön­ohjaimen ansiosta MacBook Air painii täysin omassa sarjassaan.

macbook air m

MacBook Air ja ympäristö

Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Osta MacBook Air. Teksti on terävää ja selkeää ja laaja väriskaala tekee väreistä eloisammat. Kaikkien aikojen edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. Huipputyylikäs kannettava kulkee helposti mukana.

i 5 1135g7

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Rajoitettu takuu ja huolto. M1-sirun 8-ytiminen prosessori on muutakin kuin jopa 3,5 kertaa nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna – se tasapainottaa suoritus­kyky-ytimiä tehokkuusytimillä, jotka hoitavat leikiten jokapäiväiset työt mutta käyttävät macbook air m kymmenesosan virtaa. IEEE Ainoastaan 1,29 kiloa painava MacBook Air on kepeä kannettava täynnä tehoa ja huippusuorituskykyä. Yksityisyyden suojaamiseksi tämä data prosessoidaan laitteella salaman­nopeasti. Puhelimet ja tarvikkeet. Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:eenjolloin moni­ajo on sujuvampaa, ja suurten tiedostojen käsittely käy helpommin.

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

M1-sirulla varustettu MacBook Air suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. Näytön tuki. Näin Apple at Work auttaa sinua. Nopea integroitu näytönohjain. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Muista myös hyödylliset lisätarvikkeet.