Macbook Pro 2015 Usb

Nylonkieliset kitarat Teräskieliset kitarat Ukulele Banjot ja Mandoliinit Sähkökitarat Sähkökitarapaketit Vasenkätiset kitarat ja bassot 7-kieliset ja Baritoni sähkökitarat Kitaraefektit Lap Steel Bassokitarat Bassokitarapaketit Käytetyt kitarat ja bassot Kitarakotelot ja -pussit Macbook pro 2015 Universal Serial Bus Kitaratarvikkeet ja varaosat Kitaravahvistimet Soittotuolit Kitaraosaston uutuudet Kitaraosaston tarjoukset. Tietoja näistä ja muun tyyppisistä Mac-porteista on Macisi teknisissä tiedoissa :. Telineet Metronomit ja viritysmittarit Kuulokkeet ja kuulosuojaimet AirTurn T-paidat, hupparit ja lippikset Lahjat ja markkinointituotteet Muut lahjatavarat Tahtipuikot Fysiologiset apuvälineet Harmonikan valjaat Pianon viritysavaimet. Käytä tätä porttia Mini DisplayPort -kaapelilla liitettävien näyttöjen kanssa. Jos Mac-kannettavassasi tai -pöytäkoneessasi on useita portteja, jotka näyttävät tältä, ne kaikki tukevat Thunderbolt 3- ja USB-C -laitteita. Tiedot tuotteista, jotka eivät Object Linking and Embedding Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät Object Linking and Embedding Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia.

Macbook Varaosat

Digitaalipianot Tarvikkeet Syntetisaattorit ja työasemat Keikkapianot ja -urut Kosketinsoittimet Kosketinsoittimien tarvikkeet Moog. Joissakin iMac-malleissa Ethernet-portti sijaitsee tietokoneen virtalähteessä. Käytä äänituloa mikrofonin tai muun 3,5 mm:n ääniliittimellä varustettua äänijohtoa käyttävän äänitulolaitteen kanssa. Emme vastaa virheellisistä tiedoista. Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä virtalähde ja kaapeli toimitetaan kannettavan Mac-tietokoneesi mukana. Jos et Object Linking and Embedding varma, macbook pro 2015 USB malli sinulla on, ota selvää, miten voit tunnistaa MacBook Prosi.

macbook pro 2015 usb

MacBook Air

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään. Jos et Object Linking and Embedding varma, mikä malli sinulla on, ota selvää, miten voit tunnistaa MacBookisi. Merkkien enimmäismäärä on Jos haluat liittää ulkoisen näytön, käytä tietokoneen takana olevia portteja, joissa on Thunderbolt-symboli. FireWire Nylonkieliset kitarat Teräskieliset kitarat Ukulele Banjot ja Mandoliinit Sähkökitarat Sähkökitarapaketit Vasenkätiset kitarat ja bassot 7-kieliset ja Baritoni sähkökitarat Kitaraefektit Lap Steel Bassokitarat Bassokitarapaketit Käytetyt kitarat ja bassot Kitarakotelot ja -pussit Kitarankielet Kitaratarvikkeet ja varaosat Kitaravahvistimet Soittotuolit Kitaraosaston uudet tuotteet Kitaraosaston tarjoukset.

ak2000 s

Apple Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus (MMEL2ZM/A) yrityksille | Atea eShop

Käytä mahdollisuuksien mukaan tietokoneen alkuperäistä tai uudempaa virtalähdettä. Määrä Lisää. Käytä näitä portteja Thunderbolt 3 – tai Universal Serial Bus-C-kaapelilla liitettävien näyttöjen ja muiden laitteiden kanssa. Nuottipalvelu Rahoituspalvelut Takuukorjaukset puhallinsoittimille Ulkomaan rahtihinnasto Kitarahuolto Asennus- koulutus- sekä dokumentaatiopalvelut Käytetyt Poistolista Elektroniikka ja-laitehuolto Teknologiaoppaat. Voit liittää myös Universal Serial Bus-C-virtalähteen ja -kaapelin kannettavan tietokoneen lataamista varten.

APPLE Thunderbolt 3 USB-C Kaapeli

Julkaisupäivämäärä: Emme vastaa virheellisistä tiedoista. Jos Macissa tai virtalähteessä ei OLE Ethernet-liitäntää, voit käyttää Ethernet-sovitinta. Jos Mac-kannettavassasi tai -pöytäkoneessasi on useita portteja, jotka näyttävät tältä, ne kaikki tukevat Thunderbolt 3- ja Universal Serial Bus-C -laitteita. Käytä mahdollisuuksien mukaan tietokoneen alkuperäistä tai uudempaa virtalähdettä. Näin tunnistat Macisi portit Jos et Object Linking and Embedding varma, mitä porttia sinun pitäisi käyttää ulkoisen näytön, kovalevyn, kameran, tulostimen, iPhonen, iPadin tai muun laitteen kanssa, tässä oppaassa esitetyistä porttien muodoista ja symboleista saattaa olla apua. Käytä parhaan latauksen varmistamiseksi Mac-kannettavan mukana toimitettua virtalähdettä ja kaapelia.