Macbook Pro Core I7

Apple kannettavat. Säveltaide täyttää koko huoneen. Tiedonsiirtoa salamannopeudella. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Näytä laajat tuotetiedot.

Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 2.7/16GB/512GB SSD Laptop

Jopa 1 Gt tarkoitukseen varattua GDDR5-videomuistia sisältävät prosessorit tarjoavat jopa 2 kertaa paremman suorituskyvyn edelliseen sukupolveen verrattuna. Tämä tekniikka mahdollistaa kahden säikeen samanaikaisen suorittamisen kussakin ytimessä, joten Mac OS X tunnistaa kahdeksan virtuaaliydintä neliytimisessä prosessorissa ja neljä kaksiytimisessä prosessorissa. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Hyper-Threading on nyt vakiona jokaisessa MacBook Prossa. Torin turvallisuusvinkit.

macbook pro core i7

Tuotekuvaus Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 2.7/16GB/512GB SSD Laptop

Erillisellä esc-näppäimellä voit siirtyä helposti eri tilojen ja näkymien välillä. Energiatehokkaat näytönohjaimet. Kun käytät useita ohjelmia yhtä aikaa, prosessori jakaa tehtäviä tasaisemmin useammille ytimille. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Force Touch -ohjauslevy, Touch Bar. Tulosta ilmoitus.

amd ryzen 5 1600a

Apple MacBook Pro ´´ i7 /16GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Ylellisen tukeva ja millintarkasti koottu alumiinirunko pitää sisällään ennennäkemättömän nopean Intel i7 2,8 GHz -neliydinsuorittimen sekä jopa 16 Gt:n käyttömuistin, joiden ansiosta raskaimmatkin appsit sekä moniajot macbook pro core i7 vauhdikkaasti ja pyörivät miellyttävän sulavasti. Väri Tähtiharmaa. Näytönohjain kasvattaa myös automaattisesti kellotaajuuksia suurempien työmäärien kohdalla. Lisäksi Thunderbolt 3 on käännettävä, joten se on aina oikein päin, kytkitpä sen miten tahansa. Jos ilmoitus ei OLE Tori. Uuden mikroarkkitehtuurin ansiosta näytönohjain on keskusprosessorin kanssa samassa piirissä ja sillä on suora yhteys L3-välimuistiin. Lähetä sähköpostiini kopio tästä viestistä.

Apple MacBook Pro with Touch Bar (MWP52KS/A) yrityksille | Atea eShop

Työntekijän OmaElisa. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Siirry Tuoteoppaat. Nosta ilmoitus kärkeen. Tietoa yksityisyydensuojasta. Käyttöehdot Päivitetty tietosuoja Evästeiden käyttö.