Macbookair 13 M1

Final Cut Pro M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Lisää ostoskoriin. M1-siru tuo MacBook Airiin uskomattoman suoritus­kyvyn, räätälöidyt teknologiat ja huikean energia­tehokkuuden. Macbookair 13 m1 17 tuotearvostelua Lue 17 tuotearvostelua. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Tilaus uusitaan automaattisesti, kunnes se perutaan.

Apple MacBook Air 13” M1 256 Gt -kannettava, tähtiharmaa (MGN63)

Päivitetty M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Löydä sinulle sopivin Mac. M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn. IEEE M1-siru tuo MacBook Airiin uskomattoman suoritus­kyvyn, räätälöidyt teknologiat ja huikean energia­tehokkuuden.

macbookair 13 m1

Hinta- ja tuotetiedot

Soita M1:n näytön­ohjaimen ansiosta MacBook Air painii täysin omassa sarjassaan. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu elektroninen kauppa. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja.

adidas t shirt tsitsipas

Apple MacBook Air GB M1 (Space Gray) | Telia

Löydä sinulle sopivin Mac. Näyttö Selkeä näyttö, puhtailla väreillä Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Siksi siinä ei Object Linking and Embedding tuuletinta. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Jos näyttö mitataan suora­kaiteena, sen lävistäjä on 13,6 tuumaa näyttö­alueen koko on pienempi. Näin keräämme tuotearvosteluja. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Viimeksi katsomasi jalosteet. Pinterest Elektroninen posti.