Mafia Definitive

Pelissä taksikuski Tommy Angelo sotkeutuu tahtomattaan järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Lincoln luo uuden perheen vanhan tuhkista ja kostaa vastuussa olleelle mafiosolle. Pelin tyyli on yleisesti hyvin elokuvamainen, sillä välianimaatioissa nähdään mafia definitive elokuvista tuttuja kuvakulmia ja visuaalisia kikkoja, mikä vain entisestään alleviivaa fi ilistä tutun mafi atarinan interaktiivisesta versiosta. Vaikka tämä peli on pelattavissa PS5-konsolilla, mafia definitive sen PS4-konsolilla saatavilla olevat ominaisuudet saattavat puuttua. Vuonna ilmestynyt Mafia oli aikanaan vallankumouksellinen peli.

Mafia Definitive Edition, PS4 -peli

Etene Salierin perheen riveissä juoksupojasta todelliseksi gangsteriksi tekemällä pikkukeikkoja, takaa-ajoja, salakuljetuksia, ammuskeluja, pankkiryöstöjä ja paljon muuta. Mafia definitive kritiikit käyttäjän peliajan perusteella sillä hetkellä kun arvostelu on kirjoitettu:. Mafia definitive Vähintään: Vaatii bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän Käyttöjärjestelmä: Windows 10 bit Suoritin: Intel Core-i5 K 3. Kirjaudu sisään. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

mafia definitive

Tuotteen ominaisuudet

Peli on tehty uudelleen uudella pelimoottorilla, päivitetyllä käsikirjoituksella, uusilla kohtauksilla, moderneilla toiminnoilla ja päivitetyllä musiikilla. Vuonna ilmestynyt Mafia oli aikanaan vallankumouksellinen peli. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Vaikka Tommy lopulta voittaisi Salierien kunnioituksen, gangsterin elämäntyylin valitseminen vaivaa häntä enemmän kuin koskaan. Valitse paketti, jolle luot widgetin pelille: Mafia: Definitive Edition.

apple 6s kuoret

Mafia: Definitive Edition Steamissä

Suositut mafia definitive tälle tuotteelle:. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Asenna Steam. Toimitusaika 5 päivää. Palkkiot kasvavat, mutta työstä mafia definitive likaisempaa ja likaisempaa. Enempää asettamiasi suodattimia vastaavia arviointeja ei löytynyt. Toisin kuin kesällä ilmestyneet remasteroidut versiot Mafia II:sta ja Mafia III:staMafia: Definitive Edition ei Object Linking and Embedding mikään räpellys, jossa vain väännetään resoluutiota isommalle ja lyödään mukaan lisäsisällöt.

Mafia: Definitive Edition / Kritiikit /

Nähdäksesi arvioinnit tietyltä aikaväliltä klikkaa ja maalaa valintasi kuvaajaan tai valitse sopiva palkki. Katso kaikki kaupat ja hinnat. Tietosuojakäytäntö Juridiset tiedot Steam-tilaussopimus Hyvitykset Evästeet. Odota hetki Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat.