Pomeranian Pentuja 2021

Pennut ovat sirutettu, rokotettu asianmukaisesti ja omistavat rotupaperit. Lupaavan näköisistä pennuista toivomme, että tulevalla omistajalla olisi näyttelykiinnostusta, olemme apuna näyttelyharrastuksessa. Pentu on sirutettu, rekisteröity Suomessa. Yhteydenpito ja toimintamalli yms vain eivät pomeranian pentuja 2021 ihan hirveästi vakuuttaneet joten jatkoimme etsimistä. Pojat ovat syntyneet V aikka vuosi toi mukanaan todella paljon ikäviä juttuja, ja melkein olisin voinut skipata koko vuoden, toi se mukanaan myös jotain todella pörröistä ja ihanaa. Pomeranian on näistä pienin, ja säkä cm ideaalin ollessa kuitenkin käytännössä tänä päivänä ennemmin koon ylärajoilla kuin ihan alarajalla.

Pomeranian ROTUNA JA ARKI KOIRANPENNUN KANSSA

Väri oranssi tai kullansävy. Heillä on hämmästyttävä paksu rehevä takki. Joitakin epilepsatapauksia on myös esiintynyt, sekä vähemmässä määrin trakea kollapsia henkitorvi painuu kasaan ja sydänvikoja. Purenta normaali. Pennut kasvavat perheen keskellä ja tottuvat kodin ääniin ja muihin eläimiin,pennut myydään aikaisintaan kun ne ovat 8vkon ikäisiä. Ainut joka tuona yönä pomeranian pentuja 2021, oli Koda. Pennut syntyivät Suomessa ja kasvaa tottuen ääniin ja lapsiin.

pomeranian pentuja 2021

Rekisteröity pomeranian tyttö

Jos olette kiinnostuneet kertokaa itsestänne millaista kotia tarjoatte ja antakaa yhteystietonne, niin kerromme mielellään lisää. Suloinen nallekarhu! Myös rläinlääkäri kirjoitus pentujen terveydestä ja rokotuksista. Etsimme silloin tällöin täydellistä yhteistyökykyistä sijoituskotia meidän kasvatille Turun lähiseudulta. Pomeranian pentue syntynyt Yhteydenpito ja toimintamalli yms vain eivät meitä ihan hirveästi vakuuttaneet joten jatkoimme etsimistä. Myös vanhemmat ovat nähtävillä, eivät kuitenkaan myynnissä : Lisätietoja puhelimitse: Myyjä puhuu englantia joten jos kieli on ongelma niin suomeksi saa tietoa numerosta

philips hue lightstrip gradient 65

Chosen One kennel

Ainut joka tuona yönä nukkui, oli Koda. Se seuraa koko ajan perässä ja osallistuu kaikkeen. Kääpiöpystykorva pennut. Rokotukset on tehty iän mukaan, madotettu, mikrosiru. Käyttötarkoitus Kääpiöpystykorva kuuluu ”saksanpystykorvaperheeseen”, jossa on 5 eri kokoversiota. Yleisin vaiva on Alopecia X, tuntemattomasta syystä johtuva karvanlähtö, joka kääpiöpystykorva pentuja 2021 kuitenkaan yleensä haittaa koiran elämää muutoin kuin koiran kaljuuntumisella, sekä patella luksaatio, polvilumpion sijoiltaanmeno.

One moment, please

Seuraava yökin meni niin, että kaikki neljä nukuttiin tyytyväisinä makuuhuoneessa. Pienet teekupin pomeranian pennut. Kaksi pentua soveltuvat Myydään pomeranian pennut. Pennut kasvavat perheen keskellä ja tottuvat kodin ääniin ja muihin eläimiin,pennut myydään aikaisintaan kun ne ovat 8vkon ikäisiä. Kleinspitz ja kääpiöpystykorva on rotuina osittain samanlaiset, mutta tietyt jutut niissä on kuitenkin eroa. Haluamme, että uusi omistaja pitää kanssamme mahdollisimman paljon yhteyttä ja voimme molemmat nauttia koiran kehityksestä vuosienkin jälkeen.